Connect Sverige på Startup Grind Almedalen

​I år är det startups och entreprenörskap som är temat för Almedalen och veckan ”avslutas” med ett globalt startup community event. På kvällen den 2:a juli arrangeras Startup Grind Almedalen för första gången. Som gäster finns bland annat Joshua Krammes, Global Community Developer på SoftLayer på plats och kvällens huvudgäst är Fredrik ”Feffe” Andersson, Mr Almedalen och grundare av Miltton Labs. Startup Grind är ett globalt gräsrots community i startup världen som finns i 170 städer runt om i världen. I Sverige arrangeras det nästan månatligen Startup Grind events i Stockholm & Göteborg.

För med information och anmälan. Klicka här

Almedalen-600x300-Newsletter-3

Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC