Styrelsen

Styrelsen i CONNECT utgörs av hängivna personer från näringslivet med ett brinnande intresse för entreprenörsskap. Aktuell Styrelse i CONNECT Öst är: 

Henrik_b

Henrik Baltscheffsky

Styrelseordförande

Efter 20 aktiva år för Salén-gruppen slutade jag som VD på Salénia AB 2003. Sedan dess har jag agerat rådgivare åt tillväxtbolag och dess ägare när bolagen ska utomlands.Internationell utveckling är ett spännande område som Connect-bolag också förr eller senare ska hantera. Det jobb som Lillemor och hennes kollegor gör för att utveckla Connect Öst utstrålar hög aktivitet med proffsig kvalitet. Det vill vi stötta.

Som ny är det alltid kul att få intryck från nätverket. Maila gärna till henrik@broadadvisors.se den kommentar du vill.

Peter_s

Peter Stany, House of Ideas Innovation

Ledamot

”Jag vill bidra till att Connect även fortsättningsvis är det bästa alternativet för entreprenörer som söker kompetens eller kapital, genom att organisationens fokus, nätverk och aktiviteter alltid håller högsta klass när det gäller att följa entreprenörernas behov”.

Pater_a_j

Peter A Jörgensen, Innovation Europé

Ledamot

Jag är idag affärsängel i microskala. Har tidigare varit ordförande i Svenska Uppfinnareföreningen. Då och nu försöker jag påverka villkoren för entreprenörer, uppfinnare och affärsänglar på den politiska arenan. Att få deltaga i utveckling av Connect ser jag som en stor möjlighet att göra innovationsklimatet ännu bättre för både entreprenörer och finansiärer. En effektiv och informell mötesplats är ett måste i dagens och morgondagens Sverige.

Eva_f

Eva Fors, Microsoft

Ledamot

”Innovation och entreprenörskap är en förutsättning för att bygga Sveriges framtid. Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring i snart 20 år inom IT och vill genom mitt arbete inom Connect bidra med min kompetens och min erfarenhet inom framför allt marknadsföring, säljstrategier och hur man på bästa sätt kan kapitalisera och bygga effektiva go to market-strategier för spännande affärsidéer. Connect fyller en mycket viktig roll som mötesplats för innovation och kapital samt ett utmärkt stöd för entreprenörer att utveckla och kommersialisera sina idéer.”

Mikael_h

Michael Hansen, PunktB

Ledamot

”Att se entreprenörer och idéer ta form och förverkligas i form av ett företag är en otroligt berikande upplevelse. I snart 20 år har jag haft förmånen att se många olika affärsidéer och bolag utvecklas, både som entreprenör och investerare. Connect har imponerat genom att på ett professionellt sätt bidra till att vässa affärsidéer och understödja entreprenörer. Till detta vill jag gärna bidra med mina erfarenheter.”

Kristina

Kristina Söderberg, SEB Venture Capital

Ledamot

Med erfarenhet som investerare i nystartade Venture- och tillväxtbolag hoppas jag kunna bidra till CONNECT Öst’s utveckling och entreprenörserbjudande, både utifrån ett investerarperspektiv samt med lärande och insikter från de utvecklingsresor våra portföljbolag har genomgått. Branschkunnande, kontakter och mångårig bankerfarenhet inom internationell affärsutveckling och försäljning tror jag också kan komma till användning. Ser fram emot ett nära samarbete med den engagerade ledningen och att bidra till nätverket och entreprenörerna!


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC