Samarbeten

För att skapa de allra bästa förutsättningarna för bolag att växa har vi ett gediget nätverk, som på olika sätt bidrar till framgång.

Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Årligen delar vi ut 1,8 miljoner svenska kronor till nytänkande affärsidéer och entreprenörer med syftet att bidra till en hållbar svensk tillväxt.
logoCreate erbjuder entreprenörer och forskare i Södermanland och Västmanland ett affärsutvecklingsstöd som leder till snabbare och säkrare tillväxt. Vi vänder oss till er som har en innovativ och skalbar affärsidé med ambitionen att bygga ett lönsamt företag på en växande, global marknad.

Handelshögskolan i Stockholm är en av europas ledande handelshögskolor, med en stark förankring i det svenska näringslivet och samhället.
Kungliga Tekniska högskolan genomsyras av innovation. Inom ramen för vår verksamhet forskar man på innovation och entreprenörskap, utvecklar system för innovationsutveckling, kommersialiserar forskningsresultat och bygger in innovationskompetens i våra utbildningar. Här vill vi rita kartan över innovation på KTH och öppna dörren till de aktörer som ingår i ekosystemet för innovation.
Vi uppmuntrar och stödjer primärt studenter, forskare och anställda vid Stockholms universitet att omvandla idéer till framgångsrika produkter och tjänster på marknaden. SU Innovation gör detta på uppdrag av Stockholms universitet som ett dotterbolag till SU Holding.
Tillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag. Vårt arbete bidrar till hållbar tillväxt.
Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.
svca_logoSvenska Riskkapitalföreningen (SVCA) är intresseorganisation för aktörer på den svenska Private Equity & Venture Capitalmarknaden.
Våra professionella rådgivare, alla med lång erfarenhet från olika branscher, hjälper dig att prioritera rätt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för ditt företag.Genom att boka kostnadsfri rådgivning tar du ett konkret steg mot att omvandla din idé till ett livskraftigt företag. Välkommen!
imgresSwedish Cleantech är den officiella webbplatsen för svenska miljöteknikföretag och en del av den svenska regeringens miljöteknikstrategi. Syftet med Swedish Cleantech är att bidra till utveckling, kommersialisering och export av svensk miljöteknik. Webbplatsen bygger på samverkan mellan myndigheter, bransch- och intresseorganisationer samt regionala miljöteknikaktörer.

 

 

 

 


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC