Samarbetspartners

CONNECTs Samarbetspartners vill gärna visa ett större engagemang i nätverket än våra Företagspartner. Vi anordnar ofta seminarier tillsammans och de står värd för Språngbrädor mm. Tack vare våra Samarbetspartner kan CONNECT leverera kvalitativa mötesplatser för våra entreprenörer. Som medlem eller partner i CONNECT kan du se alla Samarbetspartners kontaktuppgifter med det lösenord du fått ifrån CONNECT. Saknar du lösenord? Hör av dig till oss så ordnar vi det. 

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi erbjuder engagerad och kunnig rådgivning och service inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning och en del andra områden. Vår unika tjänstemix har gjort oss till en av de ledande advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och en snabbväxare inom affärsjuridiken. Målsättningen är att i varje enskilt fall skapa ett mervärde åt klienterna genom att vara affärsmässiga och leverera lösningar som bygger på klienternas förutsättningar och möjligheter. Tack vare vårt fulla stöd får du stora möjligheter att göra en ännu bättre affär.

Vi strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster. Vi satsar stort på nya digitala tjänster och på att utveckla våra medarbetare till att bli ännu bättre på ekonomiadministration. Allt vi gör, gör vi för våra kunders bästa. Vi är glada över att kunna hjälpa både stora internationella kunder och mindre företag. Vi arbetar med människor, allt handlar om relationen mellan dig och oss. Vi vill erbjuda dig en kundupplevelse av högsta kvalitet, både vad gäller digitala och personliga tjänster.

Awapatent är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt. Våra kunder är innovationsintensiva företag – allt från lokala uppstartsföretag till globala varumärken och patentportföljer. Alla våra 160 patentkonsulter, jurister och andra immaterialrättsexperter har djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster som patent, varumärken, design och upphovsrätt. Totalt är vi 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina – bland annat i Stockholm och Linköping. Välkommen att kontakta oss om hur vi kan hjälpa dig att skapa värde och göra affärer av dina idéer och innovationer

CONNNECT-erbjudande

Awapatent är ny samarbetspartner till Connect Öst sedan den 1 april. Vi ser fram emot att få stödja företagandet och tillväxten i regionen genom våra tjänster inom immaterialrätt, exempelvis strategi för ett bolags immateriella tillgångar, skydd i form av patent/varumärke/design eller juridiska tjänster såsom avtal och företagshemligheter. Förutom att arbeta med etablerade bolag har vi stor erfarenhet av uppstartsföretag och kommer att erbjuda Connects nätverk våra startup-tjänster. Du hittar oss i Stockholm och Linköping – och på ytterligare nio platser i Sverige. Välkommen att kontakta oss.

I allt vi gör är det viktigaste verktyget att ställa frågor och lyssna aktivt. Att utveckla den strategiska dialogen och göra affärsplaneringen till en del av vardagen är nödvändigt och spännande. Frågan är hur det går till. Vår ambition är att hjälpa dig och din verksamhet till att det ni planerar blir verklighet. Connects aktiviteter är mycket väl förberedda, professionellt genomförda. Många av våra möten har blivit till riktigt trevliga och bra affärsrelationer.

Hamilton är en affärsjuridisk rådgivare där passion, affärsmannaskap och professionalism genomsyrar allt vi gör. Vi kallar det Passion driven advice. Vi brinner för det vi gör. Vårt agerande känntecknas av egagemang och energi. Ständig utveckling är en naturlig del av vårt förhållningssätt.

Prime is a global leader in communications services and consists of the communications agency Prime and the business intelligence company United Minds. Prime is a part of Weber Shandwick, one of the world’s largest PR networks present in 81 countries.

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och processer. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter. Idag har Lindahl omkring 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister.

Som företagare är det svårt att få dygnets timmar att räcka till och utmaningarna är många. När frågor och funderingar dyker upp kan det därför vara skönt att ha någon att bolla med. Det vet vi på KPMG. 90 % av våra kunder är mindre och medelstora företag som vi hjälper på olika sätt. Det kan handla om allt från riskbedömning och kvalitetssäkring genom våra revisionstjänster till skatterådgivning eller löpande ekonomihantering. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål.

Mynewsdesk är en smartare PR- och kommunikationsplattform som hjälper företag att skapa engagemang och synlighet runt varumärket. Idag använder 25,000 företag tjänsten dagligen för att förenkla sitt PR-arbete. Med Mynewsdesk publicerar de nyheter, videos och bilder i ett sökmotoroptimerat newsroom och delar dem direkt i sociala medier. Med tjänsten kan företag också hitta och lyssna på dem som pratar om varumärket samt nätverka med företagets nyckelpersoner. Mynewsdesk har kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England och Singapore och arbetar med 40000 kommunikatörer globalt.

Celavi utgår från verkligheten och arbetar med helheten, uppifrån och ned, från rådgivning via genomförande till resultat, och ger sig inte förrän det fungerar. Samarbetet är flexibelt, skalbart och kvalitetssäkrat. Värdegrunden utgår från systemteoretiskt tänkande. Genom kompetens, envishet och långsiktighet får Celavi förtroendet att hjälpa organisationer i deras förändringsprocesser. Vi är rådgivare inom affärs- och verksamhetsplanering, ledarskap, kommunikation, operativ ledning samt försäljning och service.

CONNNECT-erbjudande

Som Connect bolag får ni 3 prova-på timmar. Välj mellan en workshop i grupp (max 4 personer) eller en individuell kommunikationsanalys (DISC) med personlig återkoppling. Båda sätten är bra kickstart för förflytta sig sig från ett nuläge till ett nytt läge – framtiden.

Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC