Deltagande bolag

Deltagare i FöretagsAcceleratorn® representerar många olika branscher och har alla sina unika mål och utmaningar för sin tillväxt. Här kan du se de bolag som deltagit i FöretagsAcceleratorn. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer.

Helianthus - Nästa generations förskola

Vi har skapat en förskola utifrån de behov barnen har idag samt de behov de kommer att ha i framtiden. Vi arbetar med en egenutvecklad pedagogik som bygger på läroplanen och som ger ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande.

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage AB

Vi erbjuder legotillverkning och renovering av kundanpassade stålprodukter. Vi har resurser för plåtskärning, maskinbearbetning och svetsning. Montering på plats hos kund ingår ofta i våra uppdrag. Vi är speciellt utrustade för att hantera och bearbeta stora objekt.

Betania

Vår vision är att vara det självklara valet för organisationer som vill utveckla effektivitet, hälsa och arbetsglädje. Vi jobbar för dig, för er organisation, för er hälsas skull. Betania - för hälsans skull.

HYGIEN BYGG TELGE AB

Vi utför byggnadsentreprenader och servicearbeten med hög kvalitet i känsliga miljöer där det ställs höga krav på att beställaren och slutkundens verksamhet påverkas så lite som möjligt. Vår strävan är att överträffa dina förväntningar på oss som leverantör till dig som kund.

Now Electronics

NOW Electronics är en långsiktig och kostnadseffektiv partner för utveckling av avancerade produkter inom elektronik och programvara. Specialistkunskap inom digital videoteknik samt IR-kamera.

Altegra Consulting AB

Vi är ett specialister inom PLM-området (Product Lifecycle Management). Vi verkar i nära samarbete med Siemens PLM Software, där våra konsulter deltar i införande och anpassning av Teamcenter, integrerar system inom PLM-kartan samt assisterar vid uppgradering, migrering och förvaltning av lösningarna.

HLR Konsulten Sverige AB

Vi erbjuder noga utvalda produkter och utbildningar inom hjärt-lungräddning, första hjälpen och akutsjukvård. Vi kan hjärtstartare och är en av Sveriges största återförsäljare. HLR Konsulten är en viktig aktör i det professionella nätverk som arbetar för kunskapsspridning och för en större tillgänglighet av hjärtstartare som ger en bättre möjlighet att överleva ett plötsligt hjärtstopp.

FIREMIKS AB

With more than 30 years of experience of the international fire-fighting market – Firemiks AB is a company to count on! We develop, manufacture and distribute our product line of water motor driven proportioning systems worldwide. We produce with flexibility, offering the opportunity to customize the product to the individual preferences of the clients, without having to compromise on the quality.

Dorato

Vi är en rikstäckande leverantör av verktyg för skärande bearbetning. Vi erbjuder specialverktyg och ett heltäckande sortiment av standardverktyg från utvalda leverantörer. Vi sänker dina produktionskostnader genom professionell, snabb och högkvalitativ service.

KMG Maskinservice AB

Vi är ett serviceföretag som arbetar med service av städmaskiner. Sedan starten 1978 har vi alltid haft kunden som utgångspunkt. Vi vill med vårt koncept kring service och reparationsmetodik skapa en bra affär för både våra kunder och våra leverantörer.

Hifab

Vi är Sveriges ledande projektledningsföretag. Vi bygger en hållbar framtid både här i Sverige och långt utanför landets gränser. Ett ansvar som kräver mod, samverkan, idérikedom och kompetens. Allt det besitter våra konsulter.

Dicom Expence

Vårt mål är att för kortinnehavare och ekonomiavdelningar förenkla administrationen, av betalkortsfakturor, kvitton och reseräkningar. Vi avlastar företag som har företagskort från VISA eller Mastercard. Genom att spara tid kan företaget och de anställda arbeta mer produktivt.

Medcoat

MedCoat® är en prisbelönt svensk patenterad produkt med vilken användare själva kan förse tabletter och kapslar med ett tunt överdrag strax före intag. Produkten är ett säkert och effektivt hjälpmedel som endast innehåller livsmedelsklassade ingredienser.

Ferrologic AB

Ferrologic är ett specialiserat konsultbolag med tjänster för att stötta kunder inom affärsverksamhet och IT med transformation och realisering. Detta gör vi inom tre affärsområden: Ferrologic Enterprise Design, Business Integration och Business Intelligence. Vi är lokalt närvarande och erbjuder specialisttjänster med högt kunskapsinnehåll och hög kvalitet.

KopEnScooter.nu

Vår affärsidé är att erbjuda smartare kommunikationsmöjligheter. Att vara smart är att man på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt förflyttar sig snabbt och smidigt, slipper köer, parkering mm och att man skapar en bättre hälsa både för andra och för sig själv.

MåBra Hälsa

Vi erbjuder professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa. Med Sveriges bästa hälsokoncept skapar vi ett trendbrott inom områdena behandling och hälsa, vilket genererar effekter på sjukvårdskostnaderna för företag och landsting.

Holmquistsign

Vi har en unik erfarenhet av skylttillverkning, gravering och produktsmide. Den hantverksmässiga hanteringen är ryggraden i verksamheten och är idag kompletterad med skyltstrategi och processtyrning, de senaste digitala fräsarna och modernaste printtekniken.

Northmill

Vår affärsidé är att genom effektiva och flexibla lösningar kunna erbjuda finansiella och administrativa tjänster såsom fakturaköp, inkasso, fakturaservice mm för att kunna förbättra våra kunders kassaflöde, minska deras administrativa börda och därmed öka deras lönsamhet.

Energifabriken

Vi hjälper företag och organisationer att minska sin klimatpåverkan. Vi tillhandahåller biodiesel tillsammans med den kunskap, erfarenhet och service som krävs för att ditt klimatarbete skall bli en bra affär hela vägen fram till bokslutet.

Renée Voltaire

Personen och varumärket Renée Voltaire är en glad rebell som med innovativa matprodukter vill ge människor en godare, nyttigare och roligare matupplevelse. Vi har en positiv inställning till mat och vill inspirera till en grönare och hälsosammare vardag!

Comintelli AB

We provide software systems for Competitive Intelligence and Knowledge Management. Our mission is to create flexible systems that save both time and money for our customers. With our solutions, the knowledge that you base your decisions on will not only be accessible faster, but also be of higher quality!

Harbour Front

Harbour Front är ett ledande konsultföretag helt dedikerade till att utveckla mobila tjänster och appar. Vi är ett team med många års erfarenhet inom mobil app- och webbutveckling. Tillsammans kan vi hjälpa ert företag att identifiera vilka era behov är och utifrån det hitta skräddarsydda lösningar för just ert företags verksamhet.

Cinteros

Vi brinner för att leda, utveckla och genomföra förändringar hos företag och organisationer. Med gedigen erfarenhet utgår vi från de samlade förutsättningar och kompetenser varje verksamhet besitter med syfte att öka tillväxt och lönsamhet.

Hemi Heating

Vi erbjuder värmejackor för en säker och homogen värmning upp till 400°C som standard. Vi väljer noggrant ut tekniskt anpassade material för att möta våra kunders krav. Vi har blivit den marknadsledande aktören inom området Flexibla ytvärmesystem.

Oxyma Innovation

Vi är proffs på produktutveckling av serietillverkade produkter. Varje dag hjälper vi våra kunder med deras utvecklingsprojekt. Vi utvecklar produkten utifrån er affärsmöjlighet, har förmågan att se helheten och väljer lösningar som ger dig en lönsam produkt.

Lindberg Stenberg Arkitekter

Vi utvecklar framtidens lösningar för boende, arbete och fritid. I nära samspel med byggherrar, kommuner och konsulter. Tillsammans undersöker vi uppgiften och formulerar projektet med fokus på de människor som skall leva i och använda de byggnader och miljöer vi skapar.

Artipic

Vi tillhandahåller professionella användare en pålitlig plattform och ett fotoredigeringsverktyg för att på ett framgångsrikt sätt jobba med professionella foton och bearbeta utmaningar.

AGL Transaction Services

Vi bedriver rådgivningsverksamhet omfattande bland annat stöd vid upphandling av finansiering och finansiella derivat. Vår roll är att som oberoende part bistå kunder i pris- och avtalsförhandlingar med banker på den europeiska kreditmarknaden.

5 PRE VIE W AB

5PREVIEW boasts a 150-piece collection that includes women’s wear, men’s wear, children’s wear and accessories. We experiments with colour, all over prints and a multiple of fabrications. The label sells to over 50 countries worldwide.

Barkvall Engineering

We provide high quality and cost efficient equipment for dispensing thermoset adhesives and compounds. We develop reliable systems and strong concepts and our wide product range offers innovative and unique disposable systems for daily maintenance.

Ontrax

Ontrax är ett konsultföretag med hög IT kompetens. Vi ger oss inte förrän våra kunder är jättenöjda med våra leveranser. Vi gör det omöjliga möjligt.

Info24 AB

We enable companies to profit. Our main product is tingco®, a business system service. It provides everything companies need to create new revenue streams, lower production costs and increase customer loyalty by taking physical products and resources online.

KontorsCompaniet

Vi gör vardagen enklare för små och medelstora företag genom att erbjuda kundanpassade inköpslösningar inom kontor, tryck och profil.

203 Web Group

We are a digital media house which excels in scalable and auto generated products, like SEO, usability and strategic communication. We are dedicated to identify online possibilities and have, through clever programming, brought together people, interests and information.

Ageris

Ageris agerar för att ge ditt företag tillväxt, nöjda kunder och kostnadsbesparingar. Det gör vi med hjälp av kompetent och engagerad personal, väldefinierade processer och ett kraftfullt IT-stöd.

Comprima

Vi erbjuder marknadsledande arkivlösningar med målsättningen att ständigt ligga steget före. Vårt arbete har fokus på att skapa ordning och reda bland dokument och ärenden genom att erbjuda en rad tjänster och lösningar för framtidens arkiv.

Munter Tandvård AB

Syftet med Munter Tandvård är att alla människor, oavsett ekonomi ska kunna tugga, le och skratta obehindrat. Affärsidén är enkel: förändra människors liv genom tandvård. Sedan 2010 har vi bedrivit tandvårdsverksamhet åt människor som har det sämre ställt.

Grekiska kolgrillsbaren

Hos oss står kolgrillen i centrum! I ett öppet kök där Du som gäst kan se hur din beställning tillagas av färska råvaror till en doftande och vällagad maträtt. En smakupplevelse från Grekland och Medelhavet.

P Hansen Caravan AB

Ny husbils och husvagnsåterförsäljare i norra Stockholm. Vi är återförsäljare för det svenska kvalitetsmärket Kabe husvagnar och husbilar samt husvagnsmärket Adria, som har en lång historia och är stora på svenska marknaden.

itsnillet

Vi på itsnillet tar ett helhetsgrepp över er IT-miljö. Genom att anlita oss som er egen IT-avdelning kan ni helt koncentrera er på er egen affärsidé. Ert egna behov av IT-personal minskar och ni har alltid kunnig personal att bolla frågor och idéer med.

DinBox

Förenkla fastighetsförvaltningen med distansstyrning, automatiseringar och tydlig kommunikation. Vi är Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj och med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Mountainworks AB

We carefully select the best innovations, materials and designs from the outdoor world and translate that knowledge into wearable fashion, apparels and accessories that meets the contemporary expectations of a modern consumer who identifies with Scandinavian design.

AkeBoose Graphic Products

We develop, produce and market ink metering systems and services for flexo and gravure printing. Our mission is to make everyday life easier for the printer by providing smoothly functioning and cost efficient ink metering systems of superior quality and design.

Hedman & Mannheimer

Vi är en av Stockholms största naprapatmottagningar. Vi finns i Solna, på Östermalm och Gärdet samt ute hos företag och organisationer. Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen.

Lotus Travel

Vi har i över 20 år samlat erfarenheter om det bästa Asien har att erbjuda. Med kunskap om regionen skapar vi unika reseupplevelser av högsta kvalitet. Vi skräddarsyr din resa och gör vårt yttersta för att du ska få en fantastisk upplevelse och ett minne för livet.

MultiMind Bemanning

Vi arbetar med rekrytering, personaluthyrning och konsultation. Kärnkompetensen utgörs av en akademiskt skolad personalpool med uttalad kunskap i främmande språk och kulturella betingelser, så kallad multikulturell eller internationell kompetens.

Freja Assistanstjänst AB

Vi erbjuder avlösare/ledsagare, hemtjänst, personlig assistans samt boendestöd av god kvalitet. För oss är kvalitet att sätta brukaren i fokus. Grundprincipen för vår verksamhet är respektfullt bemötande samt att ge omsorg med trygghet och inflytande.

Dicom Data

Vi erbjuder anpassade och kostnadseffektiva IT-tjänster. Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill ha en övergripande IT-partner som tar ett funktionsansvar för helheten. Levererat med den senaste tekniken, stort personligt engagemang och hög servicenivå.

Bemz

Vi designar och tillverkar personliga hemtextilier för dina IKEA-soffor, fåtöljer, stolar och mer. På Bemz.com väljer du din produkt, letar inspiration och råd, samt provar ut de färger och mönster du gillar.

Addition IT

Vi är ett konsultbolag inom IT-säkerhet med specialistkompetens inom identitets- och åtkomst kontroll samt säkra molntjänster. Vårt fokus är kompetensutvecklingen på Microsofts infrastrukturprodukter och vi erbjuder våra kunder specialistkompetens inom projektledning, rådgivning, teknisk design, implementation, programutveckling samt drift och förvaltningsrelaterade tjänster.

Netdoktor.se

Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal med 500 000 besök varje månad och omkring 200 000 medlemskap. Vårt mål är att förbättra folkhälsan genom hälsoupplysning och medicinsk information på ett språk som alla kan förstå.

Disperator

Vi erbjuder en mer effektiv hantering av matavfall, volymreducering och källsortering av detta avfall, som numera dessutom är en resurs för biogasproduktion. Vår kompetens finns inom innovativa och anpassningsbara maskiner för hushåll, storkök och livsmedelsindustri.

proDacapo

Provides software solutions for Strategic Corporate Performance Management. We have 20 years of experience helping organizations to increase profitability, reduce costs, respond to changes and achieve greater results.

Cresnia

Vi erbjuder ett antal kvalificerade tjänster som gör livet både enklare och bättre för kommersiella hyresgäster. Med Cresnia som fastighetskonsult får du rätt kontorslokal till rätt pris.

BILDA Personalmäklarna

Vi har lång erfarenhet av att hyra ut och förmedla vikarier till skola och förskola. Genom att hela tiden förbättra och vara prestigelösa har vi utvecklats till en leverantör och arbetsgivare som är respekterad och uppskattad av alla. Många har genom åren valt att vikariera genom BILDA och det är vi väldigt glada över. Omkring 6000 personer har genom oss, arbetat som vikarier på olika skolor och förskolor i hela Stockholmsområdet.

PK Produkter AB

PK Produkter AB grundades 1988. Den huvudsakliga inriktningen var sedan starten att leverera miljöanpassade avfettning- och rengöringsmedel samt tork- och absorberingsmaterial till den svenska industrin. Produktfloran utvecklas ständigt och omfattar nu också produkter för miljösäker förvaring och kemikaliehantering.

Audiendo Stockholm AB

Audiendo vill medverka till individers, organisationers, produkters och tjänsters utveckling och därigenom vara en positiv kraft i samhällsutvecklingen. Förutom våra tjänster inom organisationsöversyn, förändringsledning, ledningsgruppsutveckling, ledarkurser och handledning erbjuder vi större utvecklingskoncept där vi använder flera kompetenser i en skräddarsydd process som tar din organisation vidare.


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC