Connect Green

blommorad1af283e970

Nätverket för gröna investerare och gröna entreprenörer.

CONNECTs Investerarnätverk är Sveriges största nätverk för investerare. Genom nätverket får du möta kvalitetssäkrade bolag som har genomgått CONNECTs processer. Du får möjlighet till kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk av andra investerare.

Som entreprenör får du hjälp att utveckla bolagets affärsstrategi, förbättra affärsplanen och förbereda dig inför kontakterna med investerare, partners och kunder.

I CONNECTs beprövade rådgivningsprocess ingår bl a riskkapitalaktörer, affärs- och patentjurister, marknads- och managementkonsulter och ledare från framgångsrika entreprenörsföretag samt CONNECTs egna konsulter.

Svenska miljöteknikföretag har gedigen forskning bakom sig men behöver längre tid för kommersialisering, därför behövs en långsiktig satsning.

CONNECT Green är en långsiktig nationell satsning som skapar bättre förutsättningar för svenska miljöteknikföretag att lyckas med sin finansiering.

Målsättningen är att skapa ett nationellt nätverk av investerare, förbereda svenska miljöteknikföretag för mötet med kapitalet samt skapa en tydlig och effektiv mötesplats för dessa.

Hör av dig om du vill veta mer om Connect Green!

Connect

Martin Johansson

0737-302424 martin.johansson@connectost.se

Energimyndigheten

Joachim Jämttjärn

blommorad1af283e970

CONNECT Green är ett samarbete mellan

emh-nyconnectsverigelogotyp


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC