CONNECT Tillväxtforum – Employer branding

Här hittar du presentationerna som visades under eftermiddagen den 5 november.

Emilie Goldensohn Grant Thornton

Erik Bergström Bigfish communications

Marika Skärvik PerformancePotential

Erik Uddén Connect 

Martin Malm Transcendent Group

Fredrika Skoog Hamilton Advokatbyrå

Anneli Giocondi Proffice

Äger eller driver du ett företag med +10 anställda? Vill du säkra företagets tillväxt? Om svaret är ja så kom för en eftermiddag i Tillväxtens tecken.Ta del av kärnfulla föredrag, få inspiration och erfarenheter från dem som tagit sig förbi tillväxtutmaningar och få kunskap som får ditt företag att flyga högre.

Tema Employer branding – det låter bra, men hur gör man?

Många företag har insett att Employer branding är ett strategiskt viktigt område att jobba aktivt och långsiktigt med. Detta för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla rätt medarbetare. Men att gå från insikt till handling kan vara ett stort steg. Hur gör man i praktiken och vad krävs det för att lyckas med sitt employer branding-arbete?

Employer Branding är idag ett av de områden som växer snabbast i betydelse. Konkurrens om kompetensen, transparens och allt fler kontaktytor mot omvärlden är några av de faktorer som driver utveckligen mest. Men hur blev det såhär och hur bygger man upp ett starkt och långsiktigt erbjudande?

Passa dessutom på att skapa nya affärsrelationer med likasinnade, näringslivsexperter eller investerare. Lär dig hur CONNECT kan stödja dina tillväxtutmaningar och gå hem med massor av inspiration för att kunna flyga ditt företag högre. Eventet avslutas med mingel och lättare förtäring.

 

Talare

 

Läs mer om FöretagsAcceleratorn® här

 

Värd för denna aktivitet är


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC