GUST

Välkommen till CONNECTs syndikeringsmjukvara GUST och Connects nationella affärsängelsnätverk.

GUST används av ett stort antal investerare och ängelnätverk världen över. Som affärsängel i CONNECT kommer du att under hösten att få tillgång till bolag, medinvesterare och aktiviteter över hela Sverige. Plattformen är gemensam för CONNECTs ängelnätverk i våra 5 regioner. Det innebär tillgång till investeringsmöjligheter i hela Sverige där man kan sortera på Region eller Industri. Det möjliggör även bättre syndikeringsmöjligheter med affärsänglar över hela Sverige. Som affärsängel i tex. CONNECT kan du fritt anmäla dig till investeringsaktiviteter andra regioner.

Du kan även enkelt komma se vilka andra investerare som är intresserade av ett visst företag och kommunicera inom denna grupp.

På lite sikt kommer det att bli möjligt att även se bolag från andra nordiska länder. Redan nu kan du söka bolag inom olika branscher i olika länder för att hitta fler intressanta möjligheter.

Det nationella ängelnätverket byggs upp succesivt under hösten 2014 och beräknas vara i full gång i början av 2015. Redan nu finns det ett 10-tal svenska Connect-bolag och ett otal internationella möjligheter.

Gust möjliggör för oss att dela deals och ha allt samlat på ett ställe. Företagen som presenteras är i dagsläget enbart företag som vi har bjudit in efter det att de genomgått CONNECT-processen och våra regionala urvalsprocesser för investering.

Vid eventuella frågor kontakta:

Martin Johansson – 0737302424 – martin.johansson@connectost.se

Välkommen till GUST


Våra finansiärer och huvudpartner

Energimyndigheten Almi Grant Thornton Länsstyrelsen stockholm Nordea Södertälje Kommun PWC